Schaatsen slijpen kan je zelf leren!

Zelf Schaatsen slijpen?

Voorkom botte schaatsen. Want schaatsen slijpen is te leren!

Het antwoord is simpel: Schaatsen slijpen kan je zelf leren. Wie vaak schaatst krijgt eerder botte schaatsen en dan is het gemakkelijk als je zelf schaatsen kan slijpen. Want zelf schaatsen slijpen is niet alleen goedkoper,  je kan ook slijpen wanneer jij dat wil en zo ben je altijd verzekerd van scherpe schaatsen. Dat scherpe schaatsen beter schaatsen hoeven we niemand te vertellen. Bekijk hier dus hoe je schaatsen moet slijpen en zorg dat je schaatsen altijd scherp zijn met de juiste ronding voor je naar de kunstijsbaan gaat of een mooie toertocht gaat schaatsen .......  

@(content)

Schaatsen slijpen met de Sharpmaster getest!

 

De sharpmaster, slijpen zonder slijpblok

Wil je schaatsen slijpen? De sharpmaster is een handig gepatenteerd slijpapparaatje voor schaatsen. Maar bij veel ervaren schaatsers is er scepsis. Zij zijn gewend de schaatsen met slijpsteen en slijptafel en zo de schaats precies haaks te slijpen. Of de sharpmaster tot hetzelfde resultaat leidt is door ons getest en kwamen tot de conclusie dat schaatsen slijpen met de Sharpmaster vooral een kwestie van vertrouwen is.

 

@(content)

Schaatsen Slijpen Instructievideo

Schaatsen slijpen leren? Bekijk dan in onderstaande instructiefilm hoe gemakkelijk het is om je schaatsen te slijpen want schaatsen slijpen kan je gemakkelijk zelf leren. Veel succes met slijpen!

@(content)

Schaatsen Slijpen Kinderlijk eenvoudig

Schaatsen slijpen is kinderlijk eenvoudig. Bekijk hier hoe de 10-jarige Luuk zijn schaatsen slijpt en vervolgens een 500 meter rijdt. Goed kans dat hij dit van Enrico Fabris heeft afgekeken. Want daar is hij fan van. Wil je ook schaatsen leren slijpen? Kijk dan hier.

 

 

@(content)

Schaatsen slijpen met de Gizmo

Schaatsen slijpen zonder slijpblok? Kan dat?

Schaatsen slijpen is niet langer gekoppeld aan slijpblok en slijpsteen. In het schaatsen slijpen ontstaan langzaam maar zeker nieuwe ideeën. Het traditionele schaatsen slijpen met slijptafel is niet meer de enige mogelijkheid. Schaatstest.nl spotte de Gizmo van Zandstrasport, een nieuw handzaam instrument dat naar onze mening voortborduurt op de reeds langer bestaande Sharpmaster .

@(content)

Humor Schaatsen slijpen

Oud marathonschaatser Frans de Ronde maakte met zijn toenmalige Foekens Marathonploeg een humoristisch filmpje over Schaatsen Slijpen. Wij hebben er hard om gelachen. Lacht u mee? Lees daarna hoe je echt moet schaatsen slijpen

@(content)