ALLE SCHAATSWINKELS

ZOEK EEN SCHAATSWINKEL OP PLAATS OF POSTCODE

SCHAATSEN SLIJPEN

LEER ZELF SCHAATSEN SLIJPEN EN HOU JE SCHAATSEN SCHERP!

TOPSCHAATSERS

OP WELKE SCHAATSMODELLEN SCHAATSEN DE TOPSCHAATSERS?

SCHAATSEN VERGELIJKEN

VERGELIJK SCHAATSEN VOOR JE SCHAATSEN GAAT KOPEN

Schaatsen kopen? Vergelijk klapschaatsen, noren, comfortnoren en skeelers

Bioracer Schaatskleding

bioracerBioracer is een merk schaatskleding dat voorkomt uit de wielersport. Bioracer verkocht al een tijdje schaatspakken via de detailhandel en heeft ook online een aantal schaatspakken ontwikkeld waarvan je zelf online de kleuren kan samenstellen zoals het skatesuit van Lycra- caro- of thermostof, en het zeer snelle, in samenwerking met Gerard van Velde ontwikkelde, Mach2 Spint- of allroundpak.  

 

BioracerAeroPak

Benadering Bioracer

Bio-Racer is actief in de wielersport sinds 1984. De basis van bioracer bestaat uit twee begrippen, biomechanica en racer. Oprichter en eigenaar Raymond Vanstraelen heeft zich daar al vanaf het begin met al zijn ervaring voor ingezet. Aanvankelijk met een ingenieus bikefitting systeem en een fietsenlijn en later in de wielerkleding. De introductie van Lycra, een naadloze zeem en een betere pasvorm zijn innovaties waarvoor de fietswereld Bio-Racer dankbaar is.

hunter

Overname Hunter door Bioracer

Eind 2011 nam bioracer Hunter over waardoor Bioracer nog meer aandacht aan de schaatssport kan gaan besteden. Hunter opereert vanuit Nieuwleuzen maar de productie wordt voortaan ondergebracht bij Bio-Racer in Tessenderlo of wordt vanuit België uitbesteed naar Tsjechië, Slovakije en Tunesië.