Maple Skate over naar nieuwe eigenaren

mapleMaple Skate gaat voortaan door het leven met 2 nieuwe eigenaren. Erik Hulzebosch en Gert Jan de Wilde hebben Maple Skate BV verkocht aan Gerrit Pierik en Taeke van Lingen die al langer voor Mapleskate werkten. 

 

Nieuwe eigenaren voor Maple Skate

Maple Skate produuceert sinds 1991 schaatsen in het topsegment en was sinds 2005 in handen van Gert Jan de Wilde en Erik Hulzebosch. Maple Skate is onder de bezielende leiding van beide heren garant komen te staan voor kwaliteit en het behalen van prijzen. 

Schaatssuccessen Mapleskate

Het afgelopen schaatsseizoen was voor Maple wederom bijzonder succesvol, met onder andere vele Olympische medailles in Sochi. Want 70% van de deelnemers aan Longtrack en Shorttrack reden op Maple ijzers en na Viking bood Maple het meest winnende klapschaats onderstel. Ook werd Koen Verweij wereldkampioen allround en won Bob de Vries de wereldbeker massastart op de welbekende gouden Maple ijzers.

Maple Skate in goede handen

Hulzebosch en De Wilde waren al langer op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar niet voordat ze Maple Skate in goede handen achterlaten. Taeke van Lingen en Gerrit Pierik kennen Maple door en door. Taeke van Lingen is als jonge verkoper in het bedrijf begonnen en heeft al lange tijd de dagelijkse leiding. Gerrit Pierik is al enkele jaren directeur van Maple Skate. Zij mogen zich nu de trotse eigenaar noemen. 

Toekomst Maple Skate

Gerrit en Taeke zien een mooie toekomst weggelegd voor Maple. Zij hebben de wens en het vertrouwen Maple Skate verder uit te bouwen. De kwaliteit van de Maple producten staat hierbij onverminderd voorop.